Over ons

Bij WeTrainers geloven we in de kracht van leren als katalysator voor succes. Onze passie ligt in het ondersteunen van professionals en organisaties bij het ontdekken en benutten van nieuwe mogelijkheden in de wereld van e-learning en verdienmodellen. Als trainers en ervaren begeleiders begrijpen we de uitdagingen waar je voor staat en zijn we toegewijd om je te helpen groeien en excelleren.

Over WeTrainers

WeTrainers is een netwerkorganisatie gericht op support in de transitie naar nieuwe verdienmodellen in blended learning. Anders dan aanbieders van een learning platform, zijn wij zelf trainers. We begrijpen het vak, het oude verdienmodel en lossen samen de problemen op waar je tegenaan loopt.

De trainers

Bij WeTrainers zijn onze trainers, Geert Kamps en Jeroen Kos, de drijvende kracht achter ons succes. Met diepgaande ervaring en passie voor leren staan ze klaar om jou te begeleiden in de wereld van e-learning en nieuwe verdienmodellen. Geert en Jeroen brengen elk unieke expertise en praktische kennis, waardoor je kunt profiteren van gerichte begeleiding die leidt tot meetbare resultaten. Maak kennis met de experts die je zullen inspireren en motiveren op je leerreis.

Doelgroep

WeTrainers is er voor bureaus die willen uitbreiden, onderwijsinstellingen die willen innoveren en in-company/HRM-afdelingen die willen groeien. Onze oplossingen zijn specifiek afgestemd op jouw behoeften. Of je nu wilt experimenteren met nieuwe verdienmodellen, de overgang naar online leren soepeler wilt maken, of trainingen wilt afstemmen op je organisatievisie – WeTrainers staat aan jouw zijde om jouw doelen te verwezenlijken.

Consultancy

Onze missie

Bij WeTrainers begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom zetten we ons in om samen met jou een strategie en planning te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw product en expertise. Door blended trainingen aan te bieden, helpen we je organisatie efficiënter te worden, terwijl we tegelijkertijd de klanttevredenheid vergroten. We zijn er trots op dat we kunnen adviseren vanuit verschillende perspectieven, waaronder die van de docent, HRM en IT.

Waarom kiezen voor Wetrainers

Bij WeTrainers zijn we toegewijd aan het vormgeven van jouw succes in de wereld van e-learning en blended learning verdienmodellen. Hier zijn vier redenen waarom onze expertise het verschil maakt:

Foto Skola

Onze trainers

Bij WeTrainers worden we gedreven door experts die het klappen van de zweep kennen als het gaat om leren en ontwikkelen. Onze trainers zijn meer dan adviseurs; ze zijn ervaren professionals met een diepgaand begrip van de leerwereld.

geert

Geert Kamps

Executive en topsport coach, expert in blended learning pilots

Bekijk hier de linkedin van Geert Kamps

jeroen

Jeroen Kos

Expert in ontwerpen van blended trainingen en ondersteuning van trainers in verbeteren van online-vaardigheden.

Bekijk hier de linkedin van Jeroen Kos

Direct in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe WeTrainers je kan ondersteunen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van je leerreis. Bereik ons vandaag nog en ontdek hoe we samen kunnen excelleren.

Onze experts

Geert Zomer – Online leren in het onderwijs
Vincent Wiegers – LearnDash expert
Lynn Coleman – Zoom expert
Michelle Brand – Ontwerper
Daniëlle Hugen – Social Media Marketing
Edith van der Heiden – Ontwerper
Lilian Plas – Video expert
Ciska Brink – Animator